Over mij

Mijn naam is Bert van Beek, geboren in 1974 te Utrecht, woonachtig in Veghel. 

Sinds mijn jeugd is er altijd al een grote interesse geweest voor de luchtvaart. Ik ging als kind al regelmatig naar luchthavens om foto's te maken van vliegtuigen. In 2011 is daar een klein beetje verandering in gekomen en ben ik langzaam de natuurfotografie in gerold en dan hoofdzakelijk wildlife- en macrofotografie.

Wildlife

Bij het fotograferen van wildlife ligt de nadruk hoofdzakelijk op de grote grazers. Hierbij moet men dan o.a. denken aan runderen, pony's, paarden en alle andere dieren die natuurgebieden begrazen. Uiteraard maak ik ook tijd vrij voor het fotograferen van ander soorten zoals reeën, herten en de das.

Voor het fotograferen van wildlife bezoek ik diverse natuurgebieden in Nederland waarbij het natuurgebied de Maashorst mijn thuisbasis is. 

Macro

De macrowereld is een fascinerende wereld en kun je heel breed pakken. Bij mij ligt de nadruk op het fotograferen van insecten, spinnen, amfibieën en reptielen.

In vind het boeiend om de kijker te laten zien hoe zo'n klein insect er nu van dichtbij uitziet. Vaak komen er dan ook kleuren naar boven die met het blote oog niet of nauwelijks te zien zijn.